tisdag, juli 31, 2007

Uppdaterad EFIT-blogg

Igår var det Ett foto i timmen -dag.
Har lagt upp mina bilder i min EFIT-blogg Fotorealism.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev nyfiken på det där med likören: hur gör man!?

-Anne- sa...

Enligt ett recept från Aftonbladet går det till såhär:

Blir cirka 6 dl
Tar 3-4 veckor
Du behöver:
5 dl späd, finskuren rabarber
4 dl brännvin
1 bit vaniljstång
1,5–2 dl vit sirap

Gör så här:
1. Lägg rabarbern i en glasburk. Häll på spriten och skaka några minuter.
2. Låt stå 3–4 veckor, tillsätt vaniljstången efter drygt halva tiden. Skaka om då och då.
3. Sila av spriten, filtrera och tillsätt 1,5 dl sirap. Blanda väl.
4. Provsmaka efter några dagar och tillsätt eventuellt mer sirap.

Ska bli spännade att se hur det blir.