måndag, oktober 09, 2006

Tjejsnack vecka 41

Tjejsnack handlar idag om fotografering.

Hur mycket fotograferar du?
- Jag fotograferar ganska mycket, nästan varje dag - det är så bra med digitalkamera när man kan knäppa hur mycket foton som helst utan att behöva fundera på film som kostar.

Vad för sorts motiv fotograferar du helst?
- Nu måste jag erkänna att största delen av mina fotografier har min katt som motiv. Ungefär som andra personer har flera album med foton av sina barn. Jag skulle också gärna fotografera mer människor, men det är svårt att få mina vänner att posera för kameran... tråkmånsar där! ;-) Gillar också att fotografera vyer.

Vad har du för kamera?
- En Canon PowerShot A80. Jag gillar den för att man kan vrida på displayen, och det är bra t.ex. på konserter. Bättre zoom skulle jag naturligtvis vilja ha.

Brukar du framkalla dina digitalbilder?
- Ibland. De viktigaste bilderna har jag framkallat genast, men nu har jag en hel drös som ännu borde framkallas. Jag gör det nån gång när jag har råd...

Hur ser den bästa bilden du någonsin tagit ut?
- Ojdå. Jag tror inte att jag har tagit någon utomordentligt bra bild, så där tekniskt sett... Men följande bilder tycker jag om:Tidig morgon någonstans i Avestatrakten, vill jag minnas.Min älskling, Picasso.David Bowie sommaren 2005. Det var grejer det...

3 kommentarer:

Haydee sa...

Jag gillar verkligen den där morgonbilden! Det är något i den.. jättefin är den!

Mie* sa...

En utmaning i självförtroendeboosting kommer här: http://teobok.blogg.se/091006170933_svraste_utmaningen_hittills.html

Anne sa...

Haydee: Ja, den är en klar favorit, jag gillar den morgondisiga stämningen.

Mie: tack för utmaningen, hängde genast på.