måndag, juni 11, 2007

Tjejsnack om fotografering

Det blåser nya vindar vad det gäller Tjejsnack: Milo har tagit över rodret efter Rebecca. Premiärfrågorna handlar om fotografering.

  • Har du någon vanlig kamera? (Alltså inte mobil) Vilken sort? Om inte, vill du ha någon speciell? - Jag har en Canon PowerShot A80. Jag är jättenöjd med den - man göra en massa inställningar själv och dessutom har den en rörlig display. Men jag skulle ändå gärna ha en nyare modell med större display.
  • Har du/vill du ha en mobilkamera och vid vilka tillfällen använder/skulle du använt den? - Jag har en sunkig mobilkamera, inte ens 1 megapixel... Skulle gärna vilja ha en bättre sådan att ha med på konserter där man inte får ta med sig riktig kamera.
  • Gillar du att fotografera? Vad? Om inte, varför? - O ja, jättemycket!!! För det mesta blir det nog min katt Picasso som får posera, men gillar också att ta olika naturbilder mm.
  • Gillar du att stå framför kameran? Varför/Varför inte? - Inte så mycket, jag ser så konstig ut på bild...
  • Vad fotograferade du senast? - I lördags var det Ett foto i timmen-dag så jag fotograferade ganska mycket. Det sista fotot är det här, trädgården som syns från min balkong:

2 kommentarer:

Paula sa...

Hej, har ingen internetuppkoppling idag, blir så suur..., men det är väl bara att "gilla läget" Hoppas på ett svalkande oväder ikväll!

-Anne- sa...

Ojojoj... jag lider med dig. =( Jag ska snart vara utan internet i en hel VECKA, förstår inte hur jag ska klara det...