onsdag, september 19, 2007

Typiskt

I går ringde telefonen. Det var ett nummer som jag inte kände igen, så jag tänkte glatt att nu kanske jag blir kallad på arbetsintervju.

Men icke - det var fel nummer! Gud så irriterande! Det är inte första gången det hänt. Snacka om antiklimax.

Jag börjar tröttna på det här att jag inte ens anses vara intressant nog för att intervjuas. Man får liksom ingen chans att presentera sig själv och sin arbetsmotivation djupare än vad som får plats i ansökningsbrevet.

Inte för att jag skulle ha något emot att vara ledig hela dagarna - men jag behöver lite större inkomster än jag har nu för att kunna betala av mitt studielån. Skulle jag vinna på lotto så kunde jag gott och väl fylla mina dagar med flanerande på stan, cafébesök, surfande och spelande.

Nu ska jag ta min kamera och försöka hitta några härliga höstträd att fotografera. Vill göra om layouten till bloggen nu.

Vi får se om jag har nya foton att presentera nästa gång, den här gången får inlägget illustreras av ett screenshot från Splinter Cell - double agent, som jag spelar för tillfället. Sam Fisher är på uppdrag på en lyxkryssare. Grafiken skulle se mycket bättre ut om jag hade en bättre dator... det ska jag påminna jultomten om.

3 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian sa...

Jag vet hur hopplöst det känns när det aldrig blir några intervjuer. Men ge inte upp med jobbsökandet, det är bara att fortsätta söka och söka, för till slut får du napp. Jag sökte verkligen massor med jobb i vintras, och flera fick jag inte ens en bekräftelse på att de mottagit min ansökan från. Men sen stod jag här helt plötsligt med ett kanonjobb som jag trivs kanonbra med!

Annalesca sa...

Måste bara hålla med Helena här ovanför. Jag trodde aldrig att jag skulle få jobbet på Game, +90 sökande och dom valde mig! Det enda jag behövde var ett brinnande intresse (och en hel del kunskap) om tv-spel och saken var klar. Ge inte upp raring!

-Anne- sa...

Helena: Jag hoppas att det ska nappa för mig snart också. Det är himla störande att så många arbetsgivare inte skickar nångon slags besked när de gjort sitt val.

Annalesca: Tack för peppningen. Det var inte dåligt med 90 sökande! Grattis! Skulle säkert själv också trivas i en spelbutik...