söndag, november 11, 2007

Sju sanningar

Jag blev utmanad av Johanna att berätta sju sanningar om mig själv. Här kommer de:

  1. Jag har två syskon. De är födda i Finland och jag i Sverige. Trots detta är de mer försvenskade än jag, som stuckit till Finland. =)
  2. Jag har för vana att klippa ur intressanta recept ur tidningar - vilket resulterat i att jag har en låda som svämmar över med recept som jag aldrig testat - och förmodligen aldrig kommeratt testa heller...
  3. Jag har under mitt liv varit blondin, brunett, röd- och svarthårig.
  4. Jag älskar att spela. Såväl traditionella brädspel som pc- och konsolspel. Blev urglad när jag såg att mitt favoritbrädspel Carcassonne även finns för Xbox360, nu kan jag öva för mig själv utan att behöva ha en motståndare.
  5. Jag är en sista minuten-människa. Jag jobbar effektivast strax före en deadline.
  6. Jag skulle vilja lära mig lite mer om webdesign.
  7. Jag (eller min familj) har haft följande husdjur: en råtta (som hette Musse), hamster (Fritte), Undulater (Kaiser & Carmen), en pudel (Tarras), fiskar (bl.a. en kampfisk som hette Gunnar) och naturligtvis min katt Picasso.

Jag skickar utmaningen vidare till vem som helst som råkar läsa detta inlägg och känner sig manad att svara.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Vad roligt att du antog utmaningen! Punkt 5 stämmer in på mig också. Och så älskar jag spel (mest frågesport och nintendo) och webdesign kan man aldrig lära sig för mycket utav :)

-Anne- sa...

Johanna: Jag glömde ju nämna Scrabble, som är en av mina favoriter...

David sa...

Kool blogg. Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller höra av er!