söndag, oktober 26, 2008

Jag köper faktiskt åt mig själv

Jag var till en spelaffär igår och reserverade ett ex av Fallout 3 för att försäkra mig om att jag får det genast då spelet kommer ut i slutet på nästa vecka.

Killen bakom disken säger till mig att man inte ska låta väldigt unga barn spela spelet. Han antog alltså att jag köpte spelet till mina barn? Ja, det kanske är den första tanke man får när en kvinna i min ålder köper spel... Och jag blir alltid lika ställd när folk antar att jag har barn - men jag måste väl bara acceptera det att jag faktiskt börjar se så pass gammal ut... man närmar ju sig ändå 40, för sjutton!

Jag skulle informerat killen om att det faktiskt är JAG som ska ha spelet, men blev abrupt avbruten av M som hade nånting att fråga försäljaren. Ibland kan den karln inte uppföra sig - att avbryta andras diskussioner på det där viset! Fnys...

Och just for the record: Om ett spel har en 18-årsgräns så skulle jag nog inte ge den till småungar. Men tyvärr så lär det finnas sådana föräldrar som gör det, helt enkelt för att de inte orkar bry sig och kolla hurdana spelen är, kanske?

Bilderna här föreställer den karaktär jag byggde i Saints Row 2 - jösses sån tid det tog, när det var så många olika inställningar som man kunde ändra på.



Andra bloggar om , ,

5 kommentarer:

Illyria sa...

Hahaha heja Anne! =D Tyvärr blir jag fortfarande förvånad när det är tjejer som handlar spel åt sig själva hos mig, men vi blir faktiskt fler o fler! =D

-Anne- sa...

Ja, inte stämmer man som (äldre)tjej överens med den allmänna bilden av en gamer. Speciellt om man också spelar annat än Sims mm.

Snart är det fredag - jippii!!

Illyria sa...

Nej gud nej, vi är inte med på bild i lexikonen under "gamer".. Men jävlars vad kul det är när man hittar någon som tror att de kan mer än en själv.. =D
Fredag? Händer något skoj? Eller bara skönt att det är helg?

-Anne- sa...

My mistake - jag trodde det var då som Fallout 3 kommer ut - men det var ju 30.10, vilket är idag! Hurra!

Illyria sa...

=D