torsdag, april 09, 2009

Lite uppdatering

Efter att jag började jobba har den här bloggen tyvärr hamnat lite i skugga. Jag har till och med varit lat med att delta i olika fotoutmaningar, men jag hoppas på att åtminstone få mer tid och ork att fotografera när sommaren kommer.

Maj månad kommer att vara fullspäckad med målarfärg, spackel mm. Jag ska flytta till en ny lägenhet - en tvårummare med egen liten bastu i översta våningen av ett hus nära havet. Och framför allt: med DISKMASKIN! Jag är så innerligt trött på att diska för hand och på att ha ett så litet kök att man knappt får plats i det.

Men innan jag flyttar så ska jag riva ner gamla tapeter, måla väggar och låta lägga ett laminatgolv. Golvet har jag redan valt ut, men är ännu osäker på väggarnas färger. Funderar på att ha en terrakottafärgad fondvägg i vardagsrummet, precis som nu, för det skulle passa med mina möbler och mattor. Sovrummet skulle kunna gå i någon form av grönt, kanske...Nåväl, vi får se vad det blir. Kul ska det bli - om än jobbigt.

2 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Vad mysigt det låter med din nya lägenhet! Hoppas du kommer trivas och få till det som du vill ha det där! Grönt är en bra färg för sovrummet, vi har just tapetserat en fondvägg i vårt sovrum i en väldigt mild grön ton och det blev harmoniskt och fint - som det ska vara i det rum man ska sova i.

Ha en skön påskhelg!

-Anne- sa...

En fondvägg funderar jag också på, men kan inte bestämma mig för vilken nyans av grönt det ska vara - en vårig, lindbloms/limegrön, eller en mörkare, mossigare nyans...