lördag, oktober 21, 2006

Nu har jag fastnat....

... framför datorn igen.

Köpte den nya expansionen till The Sims 2: Pets. Nu kan simsen skaffa sig bland annat hundar och katter, som man kan designa efter eget tycke. Sen ska man uppfostra djuren och lära dem tricks. Det är så fascinerande att det är svårt att slita sig. Jag har ännu inte hunnit så långt att nån skulle gjort valpar eller kattungar, men de ska visst ärva drag från båda föräldrarna.

Jag blev riktigt förvånad när jag såg hur välanimerade djuren är, deras rörelser ser mycket naturliga ut. Nu ska jag gå och göra kattungar... =)6 kommentarer:

Haydee sa...

Hah, är du en sån där spelnörd.. ? :) Min sambo har tjatat på mig om Sims jättelänge, men jag har inte vågat prova än. Är rätt så säker på att det skulle vara alldeles för beroendeframkallande.. bättre att låta bli att testa! :)

Junitjej sa...

Vilken snygg bakgrund du har till din blogg!

Anne sa...

Haydee: Jajamän, det är jag! =) För det mesta spelar jag actionspel, men Sims är faktiskt väldigt beroendeframkallande i sin mångsidighet. Så akta dig... ;-)

Junitjej: Tack så mycket! Bakgrundsbilden är från theinspirationgallery.com, jag har själv bara ändrat färg på den.

catlin sa...

hm, pets. då kanske man ska börja då, men risken är väl att man får mindre tid till sina egna fyrbenta hemma ;)

Anne sa...

Catlin: Ja man fastnar lätt framför skärmen. Men min katt ser nog till att få den uppmärksamhet han behöver. Han brukar ofta sitta i mitt knä när jag sitter vid datorn.

catlin sa...

=) känner igen det. brukar ha alla tre liggandes, sittandes o speciellt framför skärmen..