fredag, oktober 20, 2006

Inför helgen

Jaha, så är det fredag igen då.
Den årliga strömmingsmarknaden i stan är på gång, så jag ska väl gå dit en sväng idag - kanske köper jag mig en fisk eller två. Inte strömming då, för det gillar jag inte. Men nån rökt sik, abborre eller flundra skulle inte sitta så dåligt. Mums.

I går hände det: Min låånga pekfingernagel slog emot något och vek sig dubbel och gick nästan av. Fy sjutton vad ont det gjorde!! Då var det bara att klippa av den. =( Nå visserligen började det nästan vara lite svårt att skriva på datorn med de långa naglarna, så en liten trimning kom väl till hands.

För övrigt håller jag och M på att fundera på ifall vi ska övergå till att bara vara goda vänner, eftersom vårt förhållande verkar ha flutit åt det hållet. När man tänker efter så skulle det inte ske någon alltför stor förändring om vi skulle ta det beslutet. Men just nu försöker vi utreda var vi egentligen står och vad vi vill. Som om vi två, som båda är typiska vågar, skulle kunna göra några beslut... men vi får se.

Nu ska jag ta och ringa till mams och höra om hon har piggnat till.

Trevligt veckoslut!

3 kommentarer:

catlin sa...

så du fyller/har fyllt du oxå? appropå våg.. haha, kan ju vara det tecknet som gör att jag inte kan bestämma bakgrund.. känns det igen?

tack för "grattiset" i efterskott o ja, mina djur e mina bebisar:) ska åka ut i skogen me vofsarna nu.

ja kopierade lite i din när det gällde att få texten mer i mitten, hoppas det var ok:) ska göra en extra stor länk till dig sen:)

ha nu en underbar helg! själv ska jag jobba inatt:/

Anne sa...

Jepp, den 12. oktober är det för min del.

Kopiera på bara. =)

Haydee sa...

Trevlig helg på dig med och hoppas att ni kommer fram till något som är ett bra beslut för båda två!