onsdag, oktober 18, 2006

Uppdaterade fotosidor

A Perfect Circle: Passive

I går var det Ett foto i timmen -dag.

Min dag var mycket vanlig och inte kom jag ihåg att fotografera varje timme heller. Men bilderna är nu upplagda på min hemsida.

7 kommentarer:

catlin sa...

hallå, skrev lite längre ner förut ang din layout o jag hittade där man kan ta hem olika templates med tre kolumner mm. MEN HUR GÖR JAG? jag har kastat ut frågan lite här o var men inte fått ngt svar än:( Har provat att både kopiera in hela kodtexten o att ladda upp den, men det står bara fel fel fel överallt :/

jättetacksam om du hade ngt tips på hjälp, ser ju att du kan det här :)

jag har alltså zipade filer jag tagit hem, o packat upp som innehåller hela koden.

snygg löv föresten:) jag älskar hösten o alla färger:)

Anne sa...

Hejsan!
Oj, jag är rätt dålig på att förklara saker... men kan ju försöka. Jag har lite brått just nu, men jag återkommer till saken senare idag.

catlin sa...

hej, va snällt. jag har bland annat hitta färdiga templates här på http://www.pannasmontata-templates.net/ o kopierar kod o klistrar o har mig men får bara felmeddelande om taggar o annat..

har även provat andra med samma resultat, fast de ska fungera med betaversionen.

mvh catlins

Mie*, Absolut Guldkant sa...

Tack för titten! Jättekul att se hur du har det en vanlig dag!

Anne sa...

Mie*: Ja sådär ser det ut för det mesta...

catlin sa...

tack, du är en ängel:) synd att allting inte går att kombinera, men det kanske kommer.

det verkar som att jag får välja mellan att ta en "gammal" färdig layout o strunta i "labels" o de nya funktionerna, eller att försöka fixa bakgrund mm själv..

har kommit så långt nu att jag kan lägga in en färdig layout i gamla versionen, men håller fortfarande på att strula med att få till en "tre-kolumns-blog"... är det inte samma princip där? kopiera kod o klistra in? fast i betaversionen då?

/catlin

catlin sa...

jamen du är en ängel :) har trixat lite till o ska försöka mig på att byta färger o lägga in den där labels-rutan o sisådär.

tålamod? jag? ;)

tusen tack igen för din hjälp, inte helt omöjligt att jag återkommer :) om inte annat för o läsa din blogg, ska definitivt länka hit om det går bra ?!

/catlin