fredag, oktober 27, 2006

Regn och rusk...

Pain: Injected Paradise

Huvva sånt väder det var ute idag - blåsten var rejäl och det var halt med alla blöta löv på trottoaren. En sån här kväll är det skönt att bara krypa upp i soffan med något varmt att dricka.

Dagens goda nyhet var att Nine Inch Nails kommer till Helsingfors i april. Ska definitivt försöka få tag på biljetter dit! Vad kul att få hit dem igen så snart efter förra besöket - då klämde ju jag och K oss fram till andra raden, så vi hade väldigt bra vy, men man kunde inte riktigt jamma, för man måste koncentrera sig på att hålla sitt "lebensraum" och inte bli hopklämd som en tom tandkrämstub.

Senaste konserten jag var på var Depeche Mode i Helsingfors i början på mars - det var ju också en höjdare. Har sett dem två gånger tidigare i slutet på 80-talet i Stockholm, men aldrig från så bra platser som nu, stående i tredje raden från scenen. Så nu såg man nåt också - och man blev inte mörbultad som på NiN då... och Dm låter bra live fortfarande.

Nä, jag kan knappt vänta... rokkenråll!

Edit: Vad är det jag svamlar om? Jag var ju på festival och såg The Sisters of Mercy i somras... DET var den senaste konserten.

2 kommentarer:

Mie*, Absolut Guldkant sa...

Åhhh, hembaka maränger! Kan du inte skicka över några via cyberspace;-) Ha en härlig kväll!

Anne sa...

Ja det är synd att det inte går att teleportera maränger - de blev jättegoda!