fredag, april 20, 2007

NiN-fylld sommar på kommande

Nu har jag och K. smidit planer för den kommande sommaren. Det blir mycket Nine Inch Nails. Vi blev lite sugna att åka över till Stockholm och se dem på Hovet tisdagen 7. augusti. Sagt och gjort - den här gången skaffade vi oss biljetter via fancluben som släpper biljetter i förväg. Och på detta vis fick vi betydligt bättre platser än vad vi hade på Helsingfors-konserten.

Men så offentliggjordes det att NIN också kommer till Ankkarock-festivalen i Vanda, söndagen 5. augusti. Det går ju inte bara att förbise det. Alltså bestämde vi oss för att också åka dit! Alltså blir det en liten resa i NIN:s fotspår. På söndag åker vi till Ankkarock, sover över i Helsingfors och tar på måndagen färjan till Stockholm. Tisdag kväll blir det alltså Hovet, sen en natt på hotell och färjan hem till Åbo följande kväll.

Det blir till att leva knapert här ett tag framöver för att spara in pengarna till vår hedonistiska resa - jag tror att det blir en massa soppor och linsgrytor på menyn. Men det är det säkert värt. Det ska bli kul att åka till Stockholm, har inte varit där på ett tag.

Nu har jag varit sjuk i snart en vecka - känner mig fortfarande dassig och snorig. Kan det inte gå över snart?


2 kommentarer:

Helena sa...

Kul med en liten konsertturné! :) Själv lever jag gott på vetskapen att jag ska få se mina absoluta favoriter live för första gången om en månad - Linkin Park!

Det där med långdragen förkylning känner jag igen - jag blev sjuk för nio dagar sen och är fortfarande inte helt frisk. Irriterande!

-Anne- sa...

Det är första gången jag gör en sån här "turné" - så det ska bli lite kul.
Det finns ju folk som ränner efter sitt favoritband runt jorden - jag förstår inte hur de har tid och råd... men det kan ju också ses som en hobby.

Fy och blä för förkylningar som bara hänger kvar...