lördag, september 22, 2007

Lördag

Jaha, så var veckoslutet här igen då. Inte har jag fått nåt vettigt gjort denna vecka heller...
Idag kommer en kompis på besök och hon stannar här hela helgen. Ikväll ska vi förmodligen njuta av några glas vin i all stillhet. I morgon träffar vi ett par till kompisar för en timmes bowling (heter det månne neonbowling på svenska, ni vet när man har de där lustiga lamporna?), och efteråt samlas vi hemma hos mig för att äta tårta. M. fyller nämligen år på tisdag, och jag ville baka något gott.

Har ännu inte bestämt mig för hurdan tårtan ska bli. Min favorittårta har en smarrig chokladbotten (innehåller gräddfil och flagad choklad, så den är jättegod), fylld med grädde och banan, garnerad med grädde och flagad choklad. Men M. gillar inte chokladtårtor, så det lär bli en traditionell frukttårta, tror jag. Ska snart gå till affären och se ifall jag skulle hitta roliga exotiska frukter att använda.

Dagens inlägg får illustreras av ännu ett par foton från kyrkogården. Satt och lekte lite med Photo paint, men kunde inte bestämma mig för ifall bara blommorna skulle vara i färg, eller stjälkarna också... Åsikter?Eller kanske en helt annan variant?

4 kommentarer:

Cia sa...

jag tycker bäst om bilden där enbart bakgrunden blivit svartvit... Kan inte direkt motivera det... den känns bara behagligast. Blommorna behöver definitivt gröna stjälkar hur som helst.

Veckslut... när jag läser det ordet får jag för mig att jag hör härlig sjungande finlandssvenska

Annalesca sa...

Håller med Cia, bilden känns lugn och blir mer centrerad.
Neonbowling? Aldrig hört talas om. Däremot disccobowling som finns på 2 platser här i Västerås, samma?

-Anne- sa...

Tack för kommentarerna.

Cia: Veckoslut är ett av de orden jag anammat efter att jag har börjat umgås med finlandssvenskar - förut talade jag alltid om "helg". Jag börjar tala allt mer mumin... =)

Annalesca: Jag tror det handlar om samma sak - uv-lampor och discomusik.

Apropå så lyckades jag få strike 3 gånger på raken!! Woohoo!

Annalesca sa...

*applåderar* =D