lördag, december 01, 2007

Adventskalender

Jag fick för mig att jag fram till julafton dagligen ska lägga upp ett foto med jultema. Först ut är ett foto på årets första julklapp som jag slog in idag.


4 kommentarer:

http://hannelesjul.blogspot.com/ sa...

Julklappar redan :)

Helena/Bildbloggerian sa...

Vilken kul idé, ska bli spännande att följa din adventskalender! :) Och vad juligt och fint du har fått det också i bloggen.

Har du förresten hört något om varför det helt plötsligt inte finns möjlighet för kommenterare att länka till sin egen blogg, om man inte har ett google/blogger-konto? Nu finns bara alternativen att välja Anonym eller att skriva sitt namn under Kallas, och då kan man inte länka till sin blogg. Jag tycker det är helkasst, för man vill ju kunna klicka och gå in till sina kommenterares bloggar! :(
Jag upptäckte det idag och har inte sett någon info om varför Blogger har ändrat det.

-Anne- sa...

Hannele: Japp, till sådana vänner jag inte kommer träffa igen före jul...

Helena: Ojdå, jag hade inte lagt märke till det tidigare. Vad sjutton håller de på med, det är ju heltokigt. Måste kolla Bloggers forum om man kan hitta nån info.

Helena/Bildbloggerian sa...

Jag har sökt lite själv och hittat lite förklaringar, men det verkar tyvärr som om det är en permanent lösning. Ska visst hindra en massa spamkommentarer med länkar till diverse sidor. Mja, jag vet inte vad jag tycker om den lösningen...