tisdag, oktober 09, 2007

Confessions of a materialist

Det har varit lite glest med uppdateringar på den här bloggen den senaste tiden. Nu är det åter tisdag och jag borde leta fram nåt passande foto till veckans Tisdagstema. Och Tjejsnack borde man också svara på...

I helgen var jag i Esbo på fest. Min kompis M. och jag slog ihop våra fester - hon blev MBA och jag blir snart äldre, så det var två bra skäl att samla ihop gamla vänner och baka nåt gott. Det blev en tårta med chokladbotten, fylld med banan, vaniljkräm och kiwimarmelad, och med ett skal av sugarpaste. Glasyren är kanske lite väl söt för min smak, men god blev tårtan i alla fall.Och så till bekännelsen rubriken syftar till: Ni vet den där Halo 3 special edition X-boxen jag dregglade över för några inlägg sedan? Den som med sin gröna färg och koppar/rostbruna detaljer skulle sitta så bra hemma hos mig...

Jag vände upp och ned på sparbössan och köpte den.

Jag har försökt undvika stora inköp nu när jag är arbetslös, men jag kunde ju bara inte ta den risken att den här modellen inte finns att få sen när jag väl börjar få lön igen. M. har redan länge försökt få mig att köpa en Xbox 360, och han fattar inte alls att en viss färg kan få mig att rusa iväg till affären när jag bara några veckor tidigare har sagt att jag ska vänta tills det ser bättre ut ekonomiskt... =). Men jag är ju våg och vi vågar vill ha det vackert omkring oss. Och nog smälter den där prylen in bättre hos mig än den traditionella vita, eller hur?


Har redan spelat igenom Call of Duty 3 - ett II världskrigsspel. De spel som jag trånat efter är ju Halo 3 och BioShock, men jag tänkte börja med något annat, eftersom det tar ett tag att vänja sig vid handkontrollen efter att ha spelat på datorn flera år.
Upptäckte också att man via Xbox Live kan ladda ner Carcassonne (ett strategiskt brädspel som jag är beroende av) och spela det såväl själv som mot andra spelare via Live. SUPER!

Apropå - just när jag satt och skrev detta inlägg så ringde telefonen - jag blev kallad på arbetsintervju nästa vecka!! Var för övrigt på en intervju i fredags också, men det jobbet var inte så passande för mig. Men kanske det skulle nappa nu... då skulle jag ju inte behöva ha dåligt samvete för mitt inköp. =)

3 kommentarer:

Helena/Bildbloggerian sa...

Åh vad spännande med jobbintervjun nästa vecka! Lycka till!

Annalesca sa...

Men raring! Grattis till arbetsintervjun! Det är ju när man minst väntar sig att det ska hända något som det faktiskt gör det..
Haha, måste berätta för min chef att jag sålt en 360 Halo Edition -i Finland!! Han kommer inte tro att jag är klok.. =D

-Anne- sa...

Helena: Tack. Nu måste jag försöka förbereda mig.

Annalesca: Kanske du kunde få bonus för gott försäljningsjobb? ;-)